mandag 11. februar 2013

Det gode liv.....

Det gode liv, hva er vel egentlig det?
- Hverdager, vil jeg si. Det å stå opp om morran, gjennomføre morgenritualene og sette seg ned med skolearbeid. Vente på jentene som kommer hjem fra skolen, lage middag, gå tur med Lexie, "henge" litt foran tv`n, for så å avslutte kvelden i sengeposten, og det å kunne glede seg til en bestemt opplevelse eller en ferie.
Kjenner at  jeg er heldig som har muligheten til å studere. At jeg skulle hente motivasjon til det etter mange år i arbeidslivet, forundrer meg enda. I dag sitter jeg og leser om morfologi. Har aldri hørt om begrepet, før jeg slo opp i læreboka. Hva er så morfologi?
- Av det jeg kan lese så handler det om hvordan ord er bygd opp, hvordan ord bøyes, hvordan ord dannes og hvordan ord deles i ordklasser. - Ok, da må vi tilbake til grammatikken...... vel, hva husker jeg fra før? - Jo, at vi har ordklasser som verb, substantiv, adjektiv, adverb, pronomen, konjunksjoner, preposisjoner.....  Kjenner at jeg må lese meg opp på dette igjen, jeg husker nok noe, men slettes ikke alt.  Nå gleder jeg meg til noen dager på Hamar for deretter å vende nesen mot Trysil sammen med mine kjære. Der skal vi være noen dager i vinterferien og kose oss. Det er det som er det gode liv, eller hva?
- Da er friminuttet over, jeg dykker tilbake til morfologiens verden for å bli hakket klokere.

5 kommentarer:

  1. Jepp. Helt enig!:)) hverdager er best. Glad jeg ikke har fullt så mye morfologi å studere. Du er flink! Gleder meg ti Trysil!:))
    Klem

    SvarSlett