mandag 11. oktober 2010

Jeg er så glad♥

Nå føler jeg at jeg virkelig er i god flyt for tiden og herlig er det!! Det er store prosjekter på gang og jeg gleder meg over hver en ting som faller på plass. Dette er livgivende og gir masse energi!! Vi snakker bare uker nå til åpning av Torg Cafeèn i senteret. Åhh som jeg gleder meg til det!! Ansettelser er på plass, leverandører er på plass, interiøret er på plass(i allefall på tegning, men det ordner seg - det er jeg helt sikker på!)Porselenet er valgt og innredning er bestilt. Dette blir helt rått!! I morgen skal sortimentet settes og så skal vi i gang med smørekurs og baristakurs. Gjett om det blir aktive dager fremover - og jeg elsker det!!
Det å få muligheten til å utvikle konsept er noe av det artigste jeg gjør. Research og prøvesmaking gjennom mange tidlige og sene timer - det passer meg utmerket!!
Jeg gleder meg over å kunne tilføre noe positivt til omgivelsene rundt oss - noe for fellesskapet! Det er mange som skal ha både nytte og glede av det i mange, mange år fremover. I dag er det 11.10 og om ikke mange ukene er det 11.11!!

2 kommentarer:

  1. dette blir spennende, jeg gleder meg til å være kafe gjest!!

    SvarSlett
  2. Spennende! Kjenner på meg at dette kommer jeg til å like :)

    SvarSlett