mandag 5. juli 2010

Åmål - et fantastisk sted!

Da er vi atter tilbake for noen få dager i broderlandet.
Endelig så har jeg fått nettilgang også slik at det er mulig å kunne følge med litt. Det er så mye som skjer om dagen så hvis jeg skal henge med er jeg avhengig både av pc og telefon. Det blir spennende å gjøre opp status 31.12.2010 og se hvor man befinner seg på stigen.
Jeg tok en snartur innom Janne i sted før jeg reiste og der fikk jeg kjøpt en ny hjertekrans som skal henge over sofaen i stua, to bokser som var nydelig dekorert og en søt notisbok som hun hadde trukket i stoff. Skal ta noen bilder når jeg har fått ting og tang på plass. 
Nå skal jeg i allefall putte ting i skaper, dundre i vegger og raide de loppisene som finnes i nærmiljøet.
Jeg har allerede funnet en i nærheten av Sâffle som heter Erikskompaniet. Der leverer folk inn de tingene de ikke trenger og så selges det ut til hyggelige priser som igjen går til et godt formål.
Den forretningsdriften der liker jeg:)
Onsdag setter jeg kursen mot Sâffle igjen og gleder meg til å snoke rundt i utvalget deres...yuhuuu!!
Et bilde tatt fra havna samt mange fler videre nedover på siden.
Dette er årets "happening" her nede såvidt jeg har forstått og nå holder de på å sette opp et telt nede ved havna som tar 4000 mennesker. Da snakker vi festival eller....
Min første forelskelse i Åmål oppstod da jeg stod på Nesudden og så over til Fogden. Fogden fyr ser vi i bakkant av båten på bildet. På denne lille øya ligger altså et fyrtårn samt en fyrvokterbolig som jeg forhåpentligvis får anledning til å beskue nærmere en gang i løpet av sommeren.
Tenk å kunne få bygge ei hytte med utsikt til denne vakre øya!
Det er lov å drømme!!

2 kommentarer:

 1. Her så det da riktig så idyllisk ut ja! Skjønner at du liker deg her. Kos deg videre i ferien Ann Kristin, og god sommer!
  Klem

  SvarSlett
 2. Hyggelig med livstegn fra utlandet!
  Så fine bilder!
  Håper dere alle koser dere i leiligheten, men dere må love å komme hjem før vinteren!:)
  Klem

  SvarSlett