onsdag 16. desember 2009

Juleskinke og waldorfsalat♥

Da har jeg lagt juleskinka i gryta og fyllt opp med vann, 
hel pepper og noen laubærblader.
Der skal den få stå og småkoke i 2,5 timer.

Når den er ferdig kokt, smører jeg den inn i en grilljeringsblanding bestående av:
Sennep, eggeplomme, kavring og litt pepper.
Grilljeres på 220g i ca 40 minutter.

Til juleskinka skal jeg lage Waldorfsalat!

Ingredienser:
3 epler
3 stilker stangselleri
litt hodekål
1 boks hermetisk ananas i biter
50g valnøtter
1,5 dl majones
1,5 dl stivpisket fløte
litt sitron
250g blå druer.

Skjær epler, stangselleri og ananas i små biter, finstrimle hodekålen.
Bland majones og stivpisket fløte.
Bland til slutt alt sammen i en bolle og hold av noen walnøtter og halve druer til pynt.

Jeg selv spiser waldorfsalaten som dessert, mens de andre synes det er godt med skinke eller kalkun ved siden av.

Herlig!!

1 kommentar:

  1. Hei du! Tenker det smakte godt jeg! Og tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Punchen du ønsker deg heter Pine Branch Punch og er fra McGill. De selger den på Bikuben til kr 139,-

    SvarSlett