søndag 27. september 2009

Numerologi.... hva er det?... her fikk jeg noe å tenke på!

Matematikeren og filosofen Pytagoras skapte det pytagoreiske tallsystem og mente at tall er selve grunnlaget for universet, at tallene har en egen vibrerende energi som påvirker oss. Numerologien ble utarbeidet på grunnlag av hans studier, og sier at fødselstallene og navnet vi får påvirker vår karakter og skjebne i livet.
Mennesker er delt inn i 9 forskjellige personlighetstyper i dette systemet.
Alle tall blir lagt sammen og brutt ned til ett:
Feks. 24.august 1970 blir til:
2+4+0+8+1+9+7+0=31
3+1=4

Enere
Er personer med stor egenmotivasjon. De er selvstendige og hardtarbeidende. De har sterke øsnker om å være best og lykkes svært ofte med det de gjør. Men dessverre er de også altfor kritiske til seg selv.
Toere
Er ofte meglere, konfliktsky, har stort behov for å gi og få kjærlighet, er ofte klarsynte, har mye omsorg og jobber ofte med mennesker.
Treere
Er de fødte skuespillere, kommunikasjonseksperter, historiefortellere og artister. De stråler når de har en eller annen form for "scene" og er ikke spesielt glad i en standard ni-til-fire-jobb.
Firere
Søker kunnskap, er de fødte lærere. De er sannhetssøkende og havner ofte i diskusjoner fordi de er så ærlige. De har ofte høy intelligens og stiller store krav til seg selv og ideene sine.
Femmere
Elsker frihet, moro, spenning og konstant stimulering. De kjeder seg fort og vil helst ikke føle seg bundet. De er opptatt av sansene, utseende.
Seksere
Er omsorgspersoner, de fødte foreldre som gir masse av seg selv. De er dyktige på innredning, veldig vare for lukter, lojale og holder på hemmeligheter.
Syvere
Søker ofte etter noe å tro på. Det trenger ikke å være religion, men de trenger å finne ro i livet. Er veldig glad i naturen og musikk.
Åttere
Trenger økonomisk trygghet og er ofte opptatt av penger. De setter pris på kvalitet, eiendom og jobber ofte mye. De får seg ofte neon lekser i livet. og må ofte lære seg å nyte livet mer og slappe av litt.
Niere
Kan være store gledesspredere og utgjør en forskjell. De følger ofte sin egen ledestjerne og går sine egne veier. Har store ambisjoner og klarer å nå sine mål.

Jeg setter opp regnestykket mitt så får jeg se under hvilket talll jeg hører hjemme....

1 kommentar:

  1. Så flott side du har! Var inne og tittet på det alternative og koste meg med god lesing om Reiki:) samt numerologi. det var spennende! masse lykke til videre. Med vennlig hilsen Monica*

    SvarSlett