lørdag 12. desember 2009

Fredagskos♥

Stekt kyllinginnerfilet med grønn salat og hjemmelaget tzatziki.

Jeg kjøper poser med kyllinginnerfilet i Sverige, de gangene jeg er over og handler. Synes de smaker bedre enn vanlig kyllingfilet, av en eller annen grunn.....
Uansett, steker de på mellomsterk varme (for at de ikke skal bli tørre)
Krydrer med salt og pepper og paprikapulver.

Grønn salat
Isbergsalat
tomat
løk
agurk
sukkererter


Tzatziki
1 boks matyoghurt
1/2 pose vanlig majones
4 fedd hvitløk
1 agurk
salt
pepper
sitronsaft

Fjern midtstolpen i agurken og rasp resterende.
Bland yoghurt, majones, og presset hvitløk, salt, pepper og en spiseskje sitronsaft.
Tilsett agurken og la dette stå på benken en times tid. Da er den klar til bruk.

Varm et par pitabrød og skjær i trekanter. De er gode å dyppe i tzatzikien..

Bon apetit!!!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar